Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Γλυκάθηκε από το μέλι...

Έκαναν έφοδο σπίτι του και δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν

Έκαναν έφοδο σπίτι του και δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν
 Εξειδίκευση στην κλοπή κυψελών μελισσών φαίνεται πως είχε ένας 50χρονος που δεν άφηνε κυψέλη για κυψέλη στην ευρύτερη περιοχή των Βουκολιών και των περιχώρων.
Ο 50χρονος που συνελήφθη χθες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων είχε αφαιρέσει μια κυψέλη από μελισσοκόμο της περιοχής του Ταυρωνίτη σύμφωνα με το flashnews.gr
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας πραγματοποιώντας εξονυχιστική έρευνα, έφτασαν και στο σπίτι του 50χρονου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες βρήκαν δεκάδες κυψέλες τις οποίες φέρεται πως είχε κλέψει στο προηγούμενο χρονικό διάστημα απο διάφορες περιοχές.
Επίσης κατα την έρευνα διαπιστώθηκε ότι κατείχε παράνομα σφαίρες και κυνηγετικά όπλα.
Η προανάκριση διενεργείται απο την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων

.Newsbomb.gr.

Διαβάστε περισσότερα " Γλυκάθηκε από το μέλι..."

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

"Ούτος εστί ο Υιός του Θεού ο αγαπητός"

“Εν Ιορδάνη βαπτιζομένου σου Κύριε
η της Τριάδος εφανερώθη προσκύνησις
του γαρ Γεννήτορος η φωνή προσεμαρτύρει Σοι
αγαπητόν Σε Υιόν ονομάζουσα
και το Πνεύμα εν είδει περιστεράς
εβεβαίου του λόγου το ασφαλές
Ο επιφανής Χριστέ ο Θεός
Και τον κόσμον φωτίσας δόξα Σοι.”

Τα Θεοφάνεια: Μεγάλη εορτή του Χριστιανισμού, σε ανάμνηση της Βάπτισης του Ιησού Χριστού στον Ιορδάνη ποταμό από τον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο (ή Βαπτιστή). Γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 6 Ιανουαρίου και είναι η τρίτη και τελευταία εορτή του Δωδεκαημέρου, που ξεκινά με τα Χριστούγεννα. Λέγεται, επίσης, Επιφάνεια και Φώτα.
  Στις εκκλησίες ψάλλεται το «Εν Ιορδάνη βαπτιζόμενου Σου Κύριε…» και κατόπιν κλήρος και προσκυνητές κατευθύνονται στην πλησιέστερη θάλασσα, λίμνη, πηγή, ποτάμι, δεξαμενή για το ρίξιμο του σταυρού που θα αγιάσει τα νερά. Αμέσως οι κολυμβητές πέφτουν στο νερό σε μιαν άμιλλα για το ποιος θα κατορθώσει να πιάσει πρώτος το Σταυρό
 Σε μερικά μέρη της Ελλάδος, ο ιερέας της Εκκλησίας ραντίζει τα σπίτια με το μικρό αγιασμό για να φύγουν οι καλικάντζαροι. Σε άλλες περιοχές ραντίζουν ακόμα και τα χωράφια τους για να είναι εύφορα την καινούρια χρονιά.
 Τα Θεοφάνια κλείνουν το εορταστικό Δωδεκαήμερο των Χριστουγέννων. 
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ ΦΩΤΙΟ ΦΩΤΕΙΝΗ ΟΥΡΑΝΙΑ ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα ""Ούτος εστί ο Υιός του Θεού ο αγαπητός""